Al onze sponsoren, financieel of materieel, in welke vorm of bedrag dan ook, willen we danken voor hun onvoorwaardelijke steun.
Dankzij die steun kunnen wij het ‘verschil’ maken in het leven van hen die wonen onder erbarmelijke omstandigheden.
Het is ontzettend moeilijk eenieder persoonlijk te bedanken, dus doen we het op deze wijze.
Namen van personen noemen mag niet volgens de algemene privacy wet, mocht u het wél op prijs stellen als sponsor/donateur genoemd te worden dient u dit schriftelijk aan te geven via het contactformulier.
Bedrijven, stichtingen, instellingen etc. mogen we daarentegen wél bij naam noemen.
===========================================================


Met Rotaryclub Zevenbergen e.o. hebben we sinds 2018 een meerjarige samenwerking waarbij zij toezeggen jaarlijks tenminste 1 duplex te zullen doneren, daarnaast werken er leden van hen mee tijdens de bouw ervan.

——————————————————————————————————

Tuinenproject op de Filipijnen.

De Werkgroep Ontwikkelingssamenwerking Raalte heeft de oogstgave, welke al 50 jaar deel uitmaakt van het oogstfeest ‘de Stoppelhaene’ in Raalte, voor 2019 toegekend aan onze stichting. Voorwaarde voor het toekennen van deze oogstgave is dat het een agrarische bestemming krijgt. Het zal dan ook ten goede komen aan een tuinenproject welke we gaan opzetten in het dorp Old Sagay, op het eiland Negros. Dit is een wederopbouw locatie voor slachtoffers van de verwoestende Tyfoon Hayan in 2013. In Old Sagay zijn tot nu toe 48 families aan ‘n veilig onderkomen geholpen waarvan 28 door onze stichting. En nu zijn we dan in voorbereiding om voor dit dorp een tuinenproject te starten zodat zij voor een groot deel zelfvoorzienend kunnen zijn. Een project dat prima past binnen de doelstelling van de RedHorseCompany aangezien we naast bouwen ook andere activiteiten kunnen ontplooien die ten goede komen aan het welzijn van de allerarmsten. Een fantastische mogelijkheid dan ook om op een andere wijze iets te kunnen toevoegen aan hun leefomstandigheden. We zijn de  werkgroep WOR dan ook dankbaar voor het in ons gestelde vertrouwen.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°    Boekjaar 2022;
Electrocentrum en partners , gedoneerd 1 duplex, goed voor 2 gezinnen. 

Onze welgemeende dank hiervoor.