Het ‘verschil’ maken voor mensen die geen goed onderkomen hebben.

Een nieuwe toekomst begint met een solide dak boven je hoofd, stevige muren en schoon drinkwater. Dat is de basis. Daarom bouwt Red Horse Company samen met lokale vakmensen en de toekomstige huiseigenaren aan hun nieuwe onderkomen.

Meebouwen? Dat kan!.


Als vrijwilliger?

Als vrijwilliger kun je iets betekenen voor je medemens en zijn omgeving. Door mee te bouwen kun je het ‘verschil’ maken in het leven van de minder bedeelden in de Filippijnen. Dit meebouwen is zowel in fysieke zin als in de zin van een financiële bijdrage aan het project waaraan je meewerkt*. Lijkt het je mooi om een keer de handen uit de mouwen te steken voor je arme medemens en ga je akkoord met onze voorwaarden? Ga dan naar contact en stuur een mail.

 

Onze voorwaarden;
a) Wij verwachten van elke deelnemer(ster) dat hij of zij middels sponsoring of acties een bedrag van minimaal € 300.- als projectbijdrage inbrengt. 
b) Je bent een teamspeler en verklaard je bereid de regels te volgen zoals die door de organisatie opgesteld zijn t.b.v. het bouwproject en het teambelang.
c) De kosten voor reis en verblijf zijn volledig voor eigen rekening.
d) Deelnemer verklaard zich bereid werkzaamheden door de teamleiding aan hem/haar opgedragen naar behoren uit te voeren.
e) Opgave kan uitsluitend schriftelijk via onze site!

 

  * Weet dat je persoonlijke inbreng in arbeid en budget direct ten goede komt aan de mensen die deze hulp zo hard nodig hebben.

.

Als donateur?

Ook als donateur kunt u meebouwen door uw ‘steentje’ bij te dragen in de vorm van een donatie.
Zie hiervoor de rubriek doneren in menubalk.

.