Bouwreis 2023 Stichting RedHorseCompany,

Let’s go to San Francisco……
Eindelijk, we kunnen weer. Na ‘n zéér geslaagde 14e snertwandeltocht zondag jl. gaan we ons opmaken voor een nieuwe missie. Na 2 jaar door de pandemie ´droog´ te hebben gestaan gaan we vrijdag 13 januari weer op pad om te bouwen. Inderdaad, vrijdag de 13e, voor bijgelovige mensen een ongeluksdag, voor ons echter de (her)start om ‘geluk’ te brengen in het leven van hen die dit zo ontberen. Dit keer gaan we met ’n groep van 15 vrijwilligers de handen uit de mouwen steken om armoedebehuizing om te vormen naar ’n waardig onderkomen, zowel nieuw als verbouw.
Van Noord tot Zuid zullen we in/op 3 verschillende plaatsen actief zijn om voor zo’n 8 families letterlijk en figuurlijk ‘nieuw uitzicht’ te realiseren, de laatste week in de barangay (wijk) San Francisco in Municipality of Santa Catalina. Bouwen met bamboe zal hier voor ons z’n intrede doen, duurzaamheid ook bij ons in ´t vaandel.
Reis en verblijf zijn voor deelnemers volledig voor eigen rekening, geld verkregen door sponsoring en activiteiten komt 100% ten goede aan datgene waarvoor het bestemd is!
Want juist dankzij de onvoorwaardelijke steun van donateurs en vrijwilligers in alle soorten en maten is dit aanzienlijk en zullen we weer het verschil kunnen maken in het leven van de allerarmsten, zij die weinig hebben maar zóveel geven.
If you’re going to San Francisco, you´re gone meet some gentle people there,
Een waarheid als een koe.

Projecten

Bayanihan

Lees meer over dit project

Dagbasan

Dumaguete

Silay

Weeshuis “Home of Hope”